Gå til indhold
Nedsatte priser på træpiller og brænde. Brænde ekstra nedsat 🪵🔥
Nedsatte priser på træpiller og brænde. Brænde ekstra nedsat 🪵🔥

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

TANGEGAARD ApS

CVR-nr.: 15707275

Stenmurevej 23 Lundeborg.
5874 Hesselager

Mail: mail@hesselagerenergi.dk
Telefon: 62253510

Læs venligst disse handelsbetingelser inden du bestiller fra Hesselagerenergi.dk

Disse handelsbetingelser finder anvendelse, når du bestiller eller køber varer på Hjemmesiden. Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden (for eksempel for at afspejle ændringer i teknologien, vores forretningsmodel, vores systemkapacitet eller i relevante love og regler), og derfor beder vi dig godkende betingelserne, hver gang du handler hos os. Hvis du ikke accepterer betingelserne, kan du ikke bestille eller købe varer på hjemmesiden.

Bestilling

Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse.

Vi forsøger så vidt muligt at udføre sådan vedligeholdelse i nattetimerne. En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe varer på hjemmesiden samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os. Er du under 18 år gammel, skal du have et juridisk grundlag for at indgå en aftale med os. Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis leveringsadressen er en privatadresse eller virksomhedsadresse i Danmark.

Hesselager Energi er ansvarlige for korttransaktionen og de solgte varer. Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

• Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres

• Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet

• Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel

Aftaler kan indgås via Hjemmesiden, emails eller via telefon til Hesselager Energi.

Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre de oplysninger, som du har indtastet, herunder leverings- og fakturaoplysninger eller betalingsoplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv. Når du klikker “Køb og betal”, vises en kvittering på din skærm. Fra det tidspunkt er du bundet af aftalen om køb. Læs venligst mere under “Fortrydelsesret”. Vi sender en email med en kvittering for, at du har henvendt dig til os via vores Hjemmeside. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du begik du en fejl , da du foretog bestillingen så vil vi være klar til at hjælpe dig. Du modtager en ordrebekræftelse i en email. Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.

Adgang til aftalen

Du modtager via email en bekræftelse på aftalens indhold. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder ordrebekræftelsen, i et vist tidsrum, og vi anbefaler, at du ligeledes gemmer disse dokumenter, da de ikke nødvendigvis efterfølgende vil være tilgængelige på hjemmesiden.

Betalingsmidler

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Dankort, VISA, Mastercard

MobilePay online

Du vil blive pålagt følgende betalingsgebyr:

• Dankort og E-dankort gebyrfrit

• Danskudstedte Visa & Mastercard 1,5%

Kontrolcifre (Credit Card verifikation nummer (CVV))

Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side af kreditkortets bagside. Kontrolcifrene er nødvendige for at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerhedsniveau. Der kan også være andre tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger

Betalingsprocedure

Beløbet hæves først, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt af priser og levering

Alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter. Priserne er dagspriser.

Valuta

Priserne på Hjemmesiden vises i Danske kroner. Du kan udelukkende betale i Danske kroner.

Leveringsbetingelser

  1. Levering sker med lastbil med mobiltruck. Heatlets træpiller leveres til kantsten. 
  2. Ordrer leveres inden 2-5 hverdage. 
  3. Levering med mobiltruck er inkluderet i prisen.
  4. Hastelevering (samme hverdag eller dagen efter bestilling) kan foretages mod et tillæg på kr. 500 kr. inkl. moms. 

Vi sender til kun til leveringsadresser på fyn, og kun til brofaste øer. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer kun til privat- og virksomhedsadresser. Din vare vil blive leveret i ugedagene mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af vores chaufførs tidsplan. Vi leverer din ordre hvor du ønsker. Vi kan ikke garantere en bestemt dag eller tidspunkt. Men vi vil gøre hvad vi kan for at levere så nøjagtigt som muligt – skriv gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig på i tilfælde af tvivlsspørgsmål. Lav gerne en tydelig markering af, hvor pallen skal stå, hvis der er ikke er nogen hjemme til at anvise dette på modtagelsestidspunktet. Der skal være 4 meters frihøjde og 3 meters fri-bredde og der må ikke være udhængende grene / træer. Kan det ikke lade sig gøre at komme frem til adressen, stilles varen så tæt på adressen som muligt. Bemærk venligst, at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Ser varen ud til at være skadet, bør du afvise at modtage varen. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det, læs mere under “Mangelfulde varer og forkerte varer”.

Levering olie:

  • Levering sker med tankvogn i.h.t. kundens anvisning af tank m.m.
  • Ordrer leveres inden 3-5 hverdage. Minimum kvantum ved bestilling er 500 liter. Ved ordrer under 700 liter pålægges et gebyr på kr. 300 incl. moms.
  • Hastelevering (samme hverdag eller dagen efter bestilling) kan foretages mod et tillæg på kr. 400 kr. inkl. moms.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@hesselagerenergi.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle pallevarer. Udgifter for returnering af tunge varer og pallevarer forventes højst at beløbe sig til 300 - 2000 kr.  

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Hesselager Energi,

Landevejen 202,

5874 Hesselager

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Ønsker du at reklamere over et produkt, som du mener er defekt, beder vi dig venligst rette henvendelse til:

mail@hesselagerenergi.dk

men fyldig forklaring og billeddokumentation af problemet - så undersøger vi sagen umiddelbart efter modtagelsen af dokumentationen.

Du skal reklamere inden for rimelig tid. Bemærk: hvis varen er transportskadet, skal du reklamere med det samme efter modtagelsen, ellers frafalder din garanti jf. købeloven.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Hesselager Energi, Landevejen 202, 5874 Hesselager

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Mangelfulde varer og forkerte varer

Købelovens regler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis din vare er lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores Kundeservice. Kan du allerede konstatere manglen mv. på tidspunktet, hvor transportøren ønsker at foretage levering, bør du nægte at modtage varen.I tilfælde af en mangelfuld vare eller forkert vare, kan du vælge mellem følgende muligheder:

• Returnere varen og få refunderet købsprisen og alle leveringsomkostninger, når vores kundeservice har behandlet returvareren,

• Returnere varen og modtage en tilsvarende vare, når vores Kundeservice har behandlet returvaren, forudsat vi kan levere en tilsvarende vare, eller

• Beholde varen og anmode om en forholdsmæssig reduktion af købsprisen

Du skal reklamere inden for rimelig tid. Reklamerer du inden for to måneder efter at du har opdaget manglen, vil dette altid være rettidigt. Når du kontakter Kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, eventuelt varenummer, og beskrive hvad der er galt med varen mv. Du er ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen af en mangelfuld vare eller en forkert vare. Vi tilbagebetaler naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har fået varen retur, med mindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare. 

Aftalens fuldstændighed

Disse Betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem os.

Overdragelse

Vi er berettigede til at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til aftalen indgået med dig, til tredjemand. Overdragelsen er naturligvis forudsat af, at standarden af den service du modtager ikke forringes. Vi giver dig meddelelse om en eventuel overdragelse. Ved at acceptere disse vilkår samtykker du til en sådan eventuel fremtidig overdragelse. Samtidig accepterer du, at fra tidspunktet, hvor vi har givet dig meddelelse om overdragelsen, kan dine rettigheder kun gøres gældende overfor den pågældende tredjemand.

Personoplysninger

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Hesselager Energi, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos

GL. TANGEGAARD ApS

og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Hesselager Energi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Hesselager Energi er:

GL. TANGEGAARD ApS

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Hesselager Energi har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@hesselagerenergi.dk.

Cookies

På http://hesselagerenergi.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på http://hesselagerenergi.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Hesselager Energi's hjemmeside.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@hesselagerenergi.dk 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2, 8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Enhver aftale indgået mellem os under anvendelse af disse Betingelser er underlagt dansk ret. Enhver tvist som måtte opstå i forbindelse med vores aftale, herunder aftalens eksistens eller gyldighed, skal indbringes for en kompetent domstol i Danmark.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Adresse

Postnr. og by

E-mail:

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________

 

Bestilt den: ______________________________________     

 

Modtaget den: __________________________________

 

Forbrugerens navn: ____________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _____________________________________________     

 

Dato: ___________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22-02-2021

Sammenlign produkter

{"one"=>"Vælg 2 eller 3 produkter for at sammenligne", "other"=>"{{ count }} af 3 produkter er valgt"}

Vælg det første produkt for at sammenligne

Vælg andet produkt for at sammenligne

Vælg tredje produkt for at sammenligne

Sammenlign