Gå til indhold
Køb træpiller nu inden prisstigning 🪵 Avnbøg ovntørret - NYT produkt!
Køb træpiller nu inden prisstigning 🪵 Avnbøg ovntørret - NYT produkt!

Søger du en pålidelig leverandør af brændstof?

Kontakt Hesselager Energi for tilbud.

Kontakt os

Fyringsolie og traktordiesel

Hesselager Energi leverer fyringsolie og traktordiesel efter aktuelle dagspriser med mængderabat.

(Vi er desværre stoppet med leverance af marinediesel). 
- Fyringsolie: minimum 700L ellers påføres leveringsgebyr.

Leveres med tankbil på fyn og øerne 🚚 ⛽️ 

Desværre kan vi ikke levere til Sjælland, Lolland Falster og Jylland, da omkostningerne for begge parter vil være for høje. 

Hesselager Energi's kontakt informationer: 

mail@hesselagerenergi.dk
+45 62 25 13 87 (du stilles om)

Du kan tjekke dagspriser på fyringsolie og traktordiesel her.

SKRU OP FOR HYGGEN MED VORES BÆREDYGTIGE FYRINGSOLIE

Er du på udkig efter fyringsolie til dit private hjem? Til din virksomhed?

Uanset, hvad du skal bruge dit fyringsolie til, så står Hesselager Energi klar til at hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig fyringsolie til både private og virksomheder, så du har mulighed for at varme enten hus eller kontor op på en bæredygtig måde – der ingen grund til at sidde hjemme i sofaen eller på kontoret og fryse.

Hvordan er vores fyringsolie bæredygtigt?

Jo, ser du. Det er egentlig ret simpelt. Vi sørger blot for at have fokus på 4 helt specifikke områder. Derfor handler vi først og fremmest udelukkende med producenter, der prioriterer grøn omstilling. Dernæst tilbyder vi kun fyringsolie, der er CO neutralt.

Derudover i samarbejde med Gl. Tangegaard planter vi også en masse juletræer. Hvert år planter vi nemlig intet mindre end 10 hektar juletræer, som binder ca. 26 ton kulstof. Og sidst, men absolut ikke mindst, så udleder vi ingen unødvendig CO2. Vores forretningskoncept er nemlig udelukkende baseret på online handel. Det vil sige, at vi intet kontor har, og vi har ingen lange køreture til og fra arbejde. Vi anvender faktisk udelukkende kun transportkørsel, når vi skal levere produkter.

Fyringsolie priser – derfor skifter de fra dag til dag

Pris på fyringsolie er en dagspris. Hvilket betyder, at priserne på fyringsolie skifter fra dag til dag. Det betyder ligeledes, at hvis du skal have den helt præcise pris på den billigste fyringsolie, kræver det, at du har adgang til dagsprisen på fyringsolie.

Idet vi her hos Hesselager Energi arbejder med en meget begrænset administration, kan du være helt sikker på, at vores fyringsolie og traktordiesel priser altid er presset helt i bund. Vores minimale mængde af omkostninger gør nemlig, at vi har mulighed for at tilbyde vores fyringsolie og traktordiesel til yderst konkurrencedygtige priser. 

Køb trygt din fyringsolie hos Hesselager Energi

Her hos Hesselager Energi tilbyder vi således fyringsolie, traktordiesel til ethvert ønske og behov, og vi garanterer derfor også, at vi har netop det brændstof, som du står og mangler.

Vi har stor fokus på sikkerhed og tryghed, og det gælder altså ikke kun for dig som kunde. Det gælder ligeledes for de chauffører, der kommer kørende med dit fyringsolie, og som kører på de danske veje i alt slags vejr. Du kan være sikker på, at der er tryghed lige fra start til slut – lige fra bestilling til levering af fyringsolien.

Fantastisk service og lynhurtig levering

For Hesselager Energi er det utroligt vigtigt, at vores service og produkter er af den allerhøjeste kvalitet, samt at vores levering er tryg og lynhurtig. Her kan du altid være helt sikker på at vi lytter til dine ønsker og behov.

Har du dog spørgsmål til vores fyringsolie eller andre produkter, såsom vores brænde eller træpiller, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på telefon 62 25 35 10, eller skrive en e-mail til os på mail@hesselagerenergi.dk – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, vi glæder os altid til at høre fra nye såvel som gamle kunder!

Sammenlign produkter

{"one"=>"Vælg 2 eller 3 produkter for at sammenligne", "other"=>"{{ count }} af 3 produkter er valgt"}

Vælg det første produkt for at sammenligne

Vælg andet produkt for at sammenligne

Vælg tredje produkt for at sammenligne

Sammenlign