Gå til indhold
Nedsatte priser på træpiller og brænde. Brænde ekstra nedsat 🪵🔥
Nedsatte priser på træpiller og brænde. Brænde ekstra nedsat 🪵🔥

Engros salg / B2B

Har du en virksomhed eller køber du ind for dem? 

...Så er vi meget interesseret i at blive jeres næste leverandør af træpiller og briketter!

Vi tilbyder træpiller til konkurrencedygtige priser direkte fra grossisten (hele træk, 32 paller). Derudover kører vi selv ud med egen lastbil til vores fynske kunder (max. 10 paller af gangen). 

 • Hos os vil du få en troværdig og samarbejdsvillig partner.
 • Vi leverer med mobiltruck, hvilket sikrer en fleksibel og sikker levering.
 • Vi garanterer at du ikke kommer til at betale for meget for din brændsel!
 • Altid venlig og omstillingsklar kundeservice.

 

Køb engros træpiller hos Hesselager Energi

Hos Hesselager Energi tilbyder vi ikke blot B2C salg af træpiller. Nej, vi tilbyder ligeledes B2B slag af træpiller. Og har du derfor din egen virksomhed, som du har brug for at købe træpiller til? Måske du blot er ansat som indkøber i en andens virksomhed? Uanset, hvordan situationen ser ud, er vi meget interesserede i at blive jeres næste leverandør af engros træpiller og briketter. Og det siger vi ikke mindst, fordi vi altid gerne vil samarbejde men ligeledes, fordi vi tilbyder engros træpiller konkurrencedygtige priser med levering til både Fyn og øerne. Der er altså mange gode grunde til at vælge os som leverandør af træpiller og briketter:

 • Hos os vil du få en troværdig og samarbejdsvillig partner
 • Vi leverer med mobiltruck, hvilket sikrer en fleksibel og sikker levering
 • Vi garanterer at du ikke kommer til at betale for meget for din brændsel
 • Altid venlig og omstillingsklar kundeservice

Og lyder det således som noget for dig, så står vi altså altid klar til at tage en uforpligtende snak om et muligt samarbejde. Giv os et kald allerede i dag, eller læs meget mere om vores levering af træpiller her på siden.

Lav en miljøvenlig handel med engros træpiller

Udover overstående grunde, så er der faktisk en grund mere til, hvorfor du bør vælge os som din leverandør af engros træpiller. Hos Hesselager Energi handler vi nemlig med træpiller på en bæredygtig måde. Det betyder, at du ikke skal gå på kompromis med hverken hyggen foran pejsen, det dejligt opvarmede hus fra biobrændsel eller miljøvenlighed. Og er miljøet netop et fokuspunkt for din virksomhed, så kan du altså trygt købe dine træpiller her hos os. Vi opnår vores miljøvenlighed ved at fokusere på de følgende fire områder:

 • Vi handler kun med producenter, der prioriterer grøn omstilling
 • Alle vores varer er CO2 neutrale
 • Vi planter hvert år 10 hektar juletræer, som binder ca. 26 ton kulstof
 • Vi udleder ingen unødvendig CO2

Kort sagt, handler du engros træpiller med os, får du ikke blot en tryg og sikker løsning – du får ligeledes en løsning, der er yders miljøvenlig. Og det vil dine egne kunder med garanti også sætte pris på!

Stort udvalg af træpiller hos Hesselager Energi

Hos Hesselager Energi tilbyder vi desuden altid et stort og ikke mindst spændende udvalg af træpiller, og derfor har du og din virksomhed også rig mulighed for selv at kunne tilbyde adskillige typer af træpiller, brands og størrelser til dine kunder. Det betyder dog også, at du har rig mulighed for at finde præcis de træpiller, du ønsker at handle med, hvis går specifikt efter en bestemt type. Alt dette kan vi naturligvis aftale nærmere – du skal blot give os et kald, skrive os en mail eller udfylde vores kontaktformular her på siden, og så tager vi en uforpligtende snak. Vi er altid klar på en god B2B handel, og derfor sørger vi naturligvis også for, at du altid får et godt tilbud med på vejen! Så skriv dig op til en uforpligtende samtale, og gå i mellemtiden på opdagelse i de mange træpiller, du har mulighed for at købe ind her hos os.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Hesselager Energi går vi utroligt meget op i, at vores service er af allerhøjeste kvalitet samt at vores levering er tryg og lynhurtig. Vi ønsker desuden kun at yde det absolut bedste overfor vores kunder, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at de Engros træpiller, der bliver leveret til din virksomhed, matcher netop dine ønsker og behov. Har du dog spørgsmål til vores engros træpiller eller vores levering af træpiller, skal du altid være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 62 25 35 10, eller du kan skrive en mail til os på mail@hesselagerenergi.dk – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan finde os her

Landevejen 202,
5874 Hesselager

Sammenlign produkter

{"one"=>"Vælg 2 eller 3 produkter for at sammenligne", "other"=>"{{ count }} af 3 produkter er valgt"}

Vælg det første produkt for at sammenligne

Vælg andet produkt for at sammenligne

Vælg tredje produkt for at sammenligne

Sammenlign