Fyringsolie og marinediesel

Søger du en pålidelig leverandør af brændstof?

Vi leverer fyringsolie, marinediesel og traktordiesel
efter aktuelle dagspriser med mængderabat.
- Marinediesel: minimum 700L ellers påføres leveringsgebyr.

Leveres med tankbil på fyn og øerne* 🚚⛽️  Bor du i Jylland eller København, og kan du ikke finde billig leverandør af marinediesel? Kom forbi en af de mange fine fynske havne, og vi fylder din båd ✅


Herunder er kontaktinformation: 

mail@hesselagerenergi.dk
Mobil: +4562251387 (du stilles om)

Check dagspriser på fyringsolie og marinediesel: 
https://www.goon.nu/produkter/prishistorik
(marinediesel dækker ind under off-road diesel)

 

*Vi kan desværre ikke levere til sjælland, Lolland Falster og Jylland da omkostningerne for begge parter vil være for høje. 

Lastbiler | Hesselager EnergiFyringsolie | Hesselager Energi

 

Skru op for hyggen med vores bæredygtige fyringsolie
Er du på udkig efter noget fyringsolie til private hjem? Måske du mangler noget til din virksomhed? Uanset, hvad du skal bruge dit fyringsolie til, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her hos Hesselager Energi tilbyder vi nemlig fyringsolie til både private og virksomheder, så du har mulighed for at varme enten hus eller kontor op på en bæredygtig måde. For der er simpelthen ikke noget værre end at sidde hjemme i sofaen og fryse. Til gengæld har du mulighed for at skrue lidt ekstra op for hyggen i vintermånederne, hvis du fyrer med vores bæredygtige fyringsolie.

Hvordan er vores fyringsolie bæredygtigt?
Jo, ser du. Det er egentlig ret simpelt. Vi sørger blot for at have fokus på 4 helt specifikke områder. Derfor handler vi først og fremmest udelukkende med producenter, der prioriterer grøn omstilling. Dernæst tilbyder vi kun fyringsolie samt marinediesel, der er CO neutralt. I samarbejde med Gl. Tangegaard planter vi dog også en masse juletræer. Hvert år planter vi nemlig intet mindre end 10 hektar juletræer, som binder ca. 26 ton kulstof. Og sidst, men absolut ikke mindst, så udleder vi ingen unødvendig CO2. Vores forretningskoncept er nemlig udelukkende baseret på online handel. Det vil sige, at vi intet kontor har, og vi har ingen lange køreture til og fra arbejde. Nej, vi anvender faktisk udelukkende transportkørsel, når vi skal transportere dit nye fyringsolie eller marinediesel ud til dig!

Fyringsolie priser – derfor skifter de fra dag til dag
Pris på fyringsolie er en dagspris. Og hvis du ikke allerede ved, hvad det betyder, så kan du lære det lige her. Det betyder nemlig, at priserne på fyringsolie skifter fra dag til dag. Det betyder ligeledes, at hvis du skal have den helt præcise pris på den billigste fyringsolie, så kræver det, at du har adgang til dagsprisen på fyringsolie. Idet vi her hos Hesselager Energi arbejder med en meget begrænset administration, kan du være helt sikker på, at vores fyringsolie, marinediesel og diesel priser altid er presset helt i bund. Vores minimale mængde af omkostninger gør nemlig, at vi har mulighed for at tilbyde vores fyringsolie, marinediesel og diesel til yderst konkurrencedygtige priser. Ønsker du derfor at købe din fyringsolie til hvad, der måske er Danmarks laveste priser, så kan du altså med stor fordel købe det lige her hos os!

Køb trygt din fyringsolie hos Hesselager Energi
Her hos Hesselager Energi tilbyder vi således fyringsolie, marinediesel og diesel til ethvert ønske og behov, og vi garanterer derfor også, at vi har netop det brændstof, som du står og mangler. Du kan desuden trygt handle her på vores webshop. Vi har stor fokus på sikkerhed og tryghed, og det gælder altså ikke kun for dig som kunde. Nej, det gælder ligeledes for de chauffører, der kommer kørende med dit fyringsolie, og som kører på de danske veje i alt slags vejr. Du kan være sikker på, at der er tryghed lige fra start til slut – lige fra bestilling til levering af fyringsolien.

Fantastisk service og lynhurtig levering
Hos Hesselager Energi går således vi utroligt meget op i, at vores service er af allerhøjeste kvalitet samt at vores levering er tryg og lynhurtig. Vi ønsker desuden kun at yde det absolut bedste overfor vores kunder, og af netop den grund står vi også altid klar til at hjælpe dig. Således kan du nemlig være helt sikker på, at den fyringsolie, der bliver leveret lige til din dør, matcher netop dine ønsker og behov. Har du dog spørgsmål til vores fyringsolie, marinediesel eller diesel, skal du altid være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 62 25 35 10, eller du kan skrive en mail til os på mail@hesselagerenergi.dk – vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!